Leuven accomodation

zend email

 

 
English     Français     Deutsch     Nederlands

near the hotel in leuven : city hall

Filip en Elisabeth verwelkomen hun gasten in hun "één-kamer" bed and breakfast in het hartje van het centrum van Leuven. Op 500 meter wandelafstand van de "Oude Markt" en van het mooie Stadhuis.

PRIJS : Onze mooie, gerenoveerde slaapkamer met twin bed is beschikbaar voor 45 EURO per nacht (vanaf 2 nachten - dus, indien u met 2 bent, slechts 22,5 EURO per persoon. Onbijt krijgt u voor 5 Euro extra.  Er is een supplement voor gasten die slechts één overnachting maken : 15 EURO

Beschikbaarheid van een kamer controleren kan door ons een email'tje te schrijven met uw vraag(vragen). Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Hoe vindt u ons ?

Leuven accomodation Charles de Beriot is gemakkelijk te vinden ! Tracht de stad binnen te rijden door de Bontgenotenlaan (die begint recht tegenover het treinstation). Op het einde van deze straat, slaat u links af in de Tiensestraat. Wij wonen vlak achter de hoek (3e huis) van de 4e straat rechts (Charles Deberiotstraat , 3000 Leuven). Je kan deze straat niet in. Even verderop (20 meter) is meestal voldoende plaats om te parkeren.

photograph of the room map of Leuven Centre KLIK om de foto's te vergroten !

ons adres  : Charles Deberiotstraat , 3000 Leuven BELGIUM (Filip & Elisabeth)

 

  bed and breakfast bruges bruges chambres d'hotes bed and breakfast links  appartement aan zee  appartement te huur  knokke

russische vrouwen

other hotel leuven - des autres hotels à Louvain - andere Hotels in Leuven